Özel AY Kolejliler ‘’Dünya Değişiyor Dostlarım’’ Diyen Edebiyatımızın Güçlü Kalemlerinden Adalı Yazar Sait Faik’in Eserlerini Keşfediyor...

Özel AY Kolejli ortaokul öğrencilerimiz kütüphane saatlerinde kendine özgü içten anlatımıyla sevilen Adalı yazarımız Sait Faik Abasıyanık’ı ve eserlerini öğreniyor. Öğrencilerimiz Sait Faik’ten seçtikleri kısa hikayeleri okudu. Okuduklarından anladıklarını yazdı ve anlamını bilmedikleri kelimeleri, yer isimlerini araştırdı. Çalışmalarını, uzaktan eğitim saatlerinde arkadaşlarına sunan öğrencilerimiz, yazarın günümüzde müze haline getirilmiş evini de online olarak ziyaret etti.

Özel AY Eğitim Kurumları Aklın Dile Gelen Sesi Edebiyata Değer Veren Nesiller Yetiştirir.