Özel Ay Koleji Mehmet Akif Ersoy’u, Şehitlikte Ve Okulda İstiklal Marşı’nı Okuyarak Andı

Özel AY Koleji olarak milli birlik ve beraberliğimizin sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yılı nedeniyle düzenlemiş olduğumuz Edirnekapı Şehitlik gezisinde Mehmet Akif ERSOY, mezarı başında şükran ve rahmetle anıldı.

5.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlemiş oluğumuz gezide, öğrencilere sınıf öğretmenleri refakat etti. 5-C sınıfı öğrencilerimizden Hasan Deniz Tekin, Mehmet Akif ERSOY’ un hayatı ve İstiklal Marşı’nın Kabulü konulu konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak gezi sonlandırıldı.

Sabah törende Ozan BAYINDIR günün önemini belirten konuşmasından sonra 4. Sınıf öğrencimiz Defne BÖLÜK İstiklal Marşını şiir olarak seslendirdi ve tüm öğrencilerimiz eşlik etti.

Mehmet Akif ERSOY nezdinde canını bu vatan için feda etmiş tüm şehitleri şükran ve rahmet anıyoruz.

Özel Ay Koleji milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireyler yetiştirmeye devam ediyor.

Haberlerimiz

Haber Video