Özel Ay Koleji Şehirde Matematik Proje Grubu GOP Belediye Başkanı İle Buluştu.

Özel AY Eğitim Kurumları’nın 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşan ‘’Şehirde Matematik’’ Proje Grubu ile 22 Mart Cuma kentsel dönüşüm yetkililerini GOP Kentsel Dönüşüm Bürosu’nda ziyaret edip proje çalışmalarını paylaştılar. Eylül ayından beri verdiğimiz emekleri zenginleştirmek, çalışmalarımızın profesyonel ellerde ne kadar büyüyebileceğine tanık olmak ve hayallerimizden yetkili kişilere bahsedebilmek bizim için büyük bir şanstı.

Belediyenin sunumunu izlediler. Ziyaretin sürprizi ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı’nın aramıza katılması ve öğrencilerimiz ile karşılıklı bilgi alışverişi oldu.

Özel AY Koleji proje grubu öğrencileri ufukları daha açık, bilgileri daha somut, kendilerine olan güvenleri daha artmış olmanın mutluluğu ile okula döndüler.

Haberlerimiz

Haber Video