Ay Kolejinde Cambridge Sertifika Töreni

Uluslararası geçerliliği olan ve her sene 130’dan fazla ülkede 2.700 civarı merkezde 5 milyondan fazla öğrencinin girdiği ve okulumuz Ay Kolejinden de "YLE, KET, PET" düzeylerinde 50 öğrencimizin katıldığı Uluslararası Cambridge Sertifika Töreni 21.02.2023 Salı günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yüksek kaliteli bir dil yeteneği kanıtı olarak geniş anlamda tüm dünyada kabul gören Cambridge Sınavları sonucunda öğrencilerimiz, İngilizce seviyelerini gösteren uluslararası geçerliliğe sahip sertifikayla taçlandırıldı. Sınava giren öğrencilerimiz ayrıca hem Marmara hem de Türkiye geneli ortalamalarının üstünde bir sonuçla başarılarını bir kez daha ileri seviyeye taşıdılar.

Sınava giren tüm öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün başarıları için tebrik ediyor, sertifikalarını takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen tüm İngilizce öğretmenlerimize teşekkür ederiz.