Darülaceze Sakinlerine Destekleriniz Çok Önemli

Özel AY Okulları, toplumsal değerlerimizden olan büyüklerimiz- yaşlılarımız  ile çocuklarımızı yani  nesilleri buluşturma yolculuğu yıllar yılı devam edecek..
Ömür dediğimiz geçmişten geleceğe uzanan bir yolculuk. Yanımızda yöremizde her yaştan birilerinin olması, birlikte bir sonraki güne bağlanmak ve birlikte üretmek ömrümüze ömür katıyor. İşte bu noktada LONCA projesinin yolculuğu başlıyor. Özel AY Eğitim Kurumlarının, “LONCA: Tasarım, Beceri, Üretim, Girişimcilik Atölyelerinde Nesiller Buluşuyor”

LONCA PROJESİ NİÇİN YAPILIYOR?
“Hepimizin Evi Darülaceze sakinleri ile geleceğimiz olan çocuklarımızı, iki  nesili buluşturuyor. İş atölyelerinde yaşlı ve genç birlikte üretim yapıyor; yaşlıların yaşam enerjisi arttırılıyor ve öğrencilerin 21. yüzyıl becerilerini geliştiriliyor.

Özel AY Eğitim Kurumları, varlığının temel taşlarından biri olan toplum hizmeti projeleri ile nesilleri buluşturma yolculuğunu sürdürülebilir kılmak için hepimizin okulu olmaya ve toplumsal değerlerimizi yaşatmaya  söz veriyor.