AY KOLEJİ, TÜRKİYE GENELİ OKULİSTİK SINAVI'NDA 737 OKUL ARASINDA ÜST SIRALARDA YER ALDI!

AY KOLEJİ, TÜRKİYE GENELİ OKULİSTİK SINAVI'NDA 737 OKUL ARASINDA ÜST SIRALARDA YER ALDI!

Ulusal sınav (LGS) başarıları ile doğru orantılı olan, her öğrencinin ilerlemesini objektif ortaya koyan, bu yıl 3. Okulistik Türkiye Geneli Sınavı’nda okulumuz 737 iddialı okul arasında üst sıralarda yer alarak başarılarına yenilerini ekledi.

Ay Kolejinde başarı tesadüfe bırakılamaz! Her bir öğrencimizin akademik gelişimi, derslerine giren branş öğretmenlerinin yanında uzman eğitim bilimcilerinden oluşan büyük bir ekip çalışmasının ürünüdür. 2023-24 yılı 3. OKULİSTİK sınavına 8. sınıflardan GOP’ta 145 öğrenci katılmış ve sınav sonuçlarına göre sınavın 1.si, 2.si ve 3.sü Ay Koleji öğrencileri olmuştur. Yine 8. sınıflarımız İstanbul'da 175 iddialı okul arasında T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde 23, Türkçe dersinde 32. oldu. 3. sınıflarımızdan 3 öğrencimiz sınav sorularını "full" yaparak Türkiye 1.si oldu. Yine 3. sınıflarımız, İstanbul'da sınava giren iddialı 137 okul arasında İngilizce branşında 5, hayat bilgisi branşında 20, Türkçede 22 ve tüm derslerin sıralamasında ise 23. oldu. 5. sınıflarımız İstanbul'da sınava giren iddialı 151 okul arasında İngilizce branşında 11. oldu. Ay Koleji, yine bu sınavda Marmara Bölgesi’nde 350 okul arasında İngilizce branşında 20, Türkiye’de ise 737 okul arasında İngilizce branşında 32. oldu.

Ay Kolejinin ulusal ve uluslararası sınavlarda gösterdiği başarı her geçen gün artarak devam ediyor. Başarılarımızın sırrı; büyük, nitelikli ve iddialı ekibimizin ürünüdür. Öğrencilerimizin okul doktorumuz tarafından fizyolojik takibi, bireysel ihtiyaçlarına yönelik yapılan akademik çalışmalar ve spor- sanat alanlarında üst düzey nitelikli eğitim almaları tüm başarımızın temelini oluşturmaktadır. Butik bir okul olarak her bir öğrencimiz kendi özelinde çalışma programlarına tâbi tutulur ve öğrencilerimizin mutlaka gelişimini ve ilerlemesini sağlayacak çalışmalara yer verilir.