Ay Koleji TSE Standardına Hazır...

Özel Ay Koleji, yüz yüze eğitimi, en güvenli ve en sağlıklı koşullarda gerçekleştirmek için hazır. TSE Belgelendirme Merkezi Başkanlığına 109 sayfalık dosyamız gönderildi…

Özel Ay Kolejinde; Bakanlığımız ve Sanayi Bakanlığı arasında belirlenen “HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ, ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL KLAVUZUNA” uygun okul ortamı sağlandı. “Okul Doktorumuz, Okul Hemşiremizin” danışmanlığında; “Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme Uygulama Ekibi ve Kontrol Ekibi” iş başında ve titizlikle görevlerini yerine getirmekte.

16 Marttan bugüne, uzun bir aradan sonra, bir ilk yaşandı ve 31 Ağustos Pazartesi, AY Kolejli 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencilerimize ders zili çaldı. Yüz yüze eğitimin tadını çıkarmaya başladılar. AY Kolejinin sunduğu temiz ve hijyen kampüs ortamında; öğretmenlerimizle, öğrencilerimiz; AY Koleji Ailesi olarak kavuşmanın coşkusunu yaşadılar.

Ay Kolejinde Yüzyüze Eğitim Bilim Kurulu Kararlarına Uygun Eğitim Sürdürülecektir. Ay Kolejinde, “Sanitasyon Ve Dezenfeksiyon Sistemi” Enfeksiyon Kalkanı Olacaktır.