Ay Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Bugün, 29 Ekim 2021 günü cumhuriyetimizin  98 yılını sevinç ve onurla geride bıraktık. Biz de Ay Kolej'liler olarak cumhuriyetimizin bekçileri öğrencilerimizle ve onları yetiştiren değerli velilerimizle bayram sevincini doya doya yaşadık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimiz saat 10:00 da kampüsümüzün bahçesinde okul bandosu eşliğinde başladı. Atalarımıza saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı açık havada öğrencilerimiz, velilerimiz ve sokaktan bize katılım gösteren vatandaşlarımızla beraber coşkuyla söyledik. Hazırlanan tören için misafirlerimizle konferans salonuna geçtik. Önce öğrencilerimizden oluşan "Cumhuriyet Korosu" sahne aldı. Ardından geleceğin mimarı öğrencilerimiz zeybek gösterisi ile törene damgasını vurdu. Okulumuzun drama grubunun hazırladığı "Cumhuriyete Giden Yol" tiyatro gösterisi velilerimize ve bize duygulu anlar yaşatırken büyük taktir topladı .O gün bayram için hazırlanan tören İzmir Marşı ve piyano dinletisi ile son buldu.