Türkiye geneli 5. Okulistik sınavında başarılarımızla yine fark yaratmaya devam ettik!

  1. sınflarımızdan itibaren her kademede yine birinciyiz👏👏
  1. SINIFLARIMIZ:

Bu sınava katılan Türkiye genelinde 51.886 öğrencinin içinde 2 öğrencimiz TÜM SORULARI doğru yapmış, TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR. Ayrıca, sınava giren tüm okullara ciddi fark yaratarak ilçe 1.si olduk.

5.SINIFLARIMIZDA:

İlçemizde 4 okulun katıldığı sınavda tüm derslerde ilçe birincisiyiz. 5. sınıf bir öğrencimiz Türkiye 317.si oldu. LGS puanına göre Türkiye genelinde sınava girenlere 21 puan fark yaparak üstün başarı gösterdik.

6.SINIFLARIMIZDA:

*İlçede 3 okulun katıldığı sınavda tüm derslerde yine ilçe birincisiyiz. Öğrencilerimiz her sınavda daha iyi puan alarak Türkiye ortalamasında fark yaratıyor.

7 SINIFLARIMIZDA:

*Türkiye geneli iddialı 43. 085 öğrencinin ve 841 okulun katıldığı sınavda öğrencilerimiz tüm derslerde ilçe birincisi oldu ve LGS puanına göre Türkiye ortalamasına 18 puan fark yaparak üstün başarı gösterdi. 

8 SINIFLARIMIZDA:

İddialı 1088 okuldan 50.199 öğrencinin katıldığı bu sınavda bir öğrencimiz büyük başarı göstererek 459. olmuştur.
Her kademede olduğu gibi sınava katılan tüm okullar arasında 8. sınıfımız da tüm derslerde ilçe birincisi oldu ve Türkiye ortalamasına 20 puan fark yaptı. LGS puanıyla yerleşebilecek düzeye ulaşan öğrenci sayımızı rekor sayıya ulaştı.
LGS puanına göre Türkiye ortalamasına 25 puan fark yaparak üstün başarı göstedik.

Ayrıca:

*Türkçe dersinde 12,
Matematik dersinde 11,
İngilizce dersinde 23,
Sosyal Bilgiler dersinde 15,
Din Kültürü dersinde 24,
Fen Bilimleri dersinde ise 17 öğrencimiz soruların tamamını ya da 1 eksiğini doğru cevaplayarak "Tam Öğrenme" nin göstergesi oldular.

Okulumuzla, öğrencilerimizle, öğretmen ve velilerimizle BAŞARILI olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.