AY'da Sanat ve Spor

AY OKULLARI, spor çalışmaları ve spor atölyeleri ile çocukları ve gençleri sağlıklı bir spor ortamında yetiştirmeyi, öğrencilerinin spordaki yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlar. AY OKULLARINDA öğrencilere sunulan imkânlar onları spor yapmaya yönlendirir ve her öğrenci tüm alanlardan yararlanır.

Okul takımları, alanında uzman ve deneyimli kadrolarla çalışırlar. Her öğrencinin ilgi ve yetenekleri değerlendirilir. Sonuçlara göre kulüp sporcuları ve takımlar oluşturulur. Öğrencilere AY OKULLARI  lisanslı sporcu olma imkânı sağlar. Yüzme branşımız ülke çapında resmi ve özel yarışmalara katılan şampiyon öğrenciler yetiştirmektedir. Öğrenciler her yıl kazandıkları pek çok dereceyle sportif başarılarını artırmaktadır.