İstanbul - Gaziosmanpaşa AY Eğitim Kurumları Proje Takımı “Çevremdeki Bilim İnsanlarını Tanıyorum 2” eTwinning Projesine Heyecanla Başladı…

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa Özel AY Eğitim Kurumları olarak eTwinning projelerine katılmaya devam ediyoruz. Proje çalışmalarına önem veren okulumuzda 21. yüzyıl becerileri ile yenilenen bilgileri kendisinde de yapılandıran yenilikçi öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz hayata hazırlanmaktadır.

Proje yürütücülüğünü okul Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Dilek DAĞ ve Adem IŞIK yapmaktadır.  Şu an için 28 ortaklı projede; Azerbaycan olmak üzere 1 yabancı okul ortağımız da bulunmaktadır.

“Çevremdeki Bilim İnsanlarını Tanıyorum 2” adlı eTwinning projesi ile öğrencilerin şehirlerinde yer alan üniversitelerde görev yapan farklı alanlarda çalışmaları olan farklı bilim insanlarını ve çalışmalarını tanıyarak, bilime yönelik olumlu tutum kazanmalarına odaklanılmaktadır. Bilim insanları ile iletişim kuracak olan AY Kolejli öğrencilerin,  bilim insanını tanımanın yansıra iletişim ve takım çalışması gibi 21. Yüzyıl yaşam becerilerinin de geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Özel AY Okulları öğrencileri bilimsel proje çalışmalarına ilgi duyar ve bu çalışmaları uluslararası platformlarda başarıyla sürdürmeye önem vermektedir.