ÇAĞDAŞ AYDEDE ANAOKULU KAMPÜSÜ

1998 Yılından itibaren 2-6 yaş çocuklarına okul öncesi eğitim ve bakım hizmeti vermek amacıyla açıldı. 2003 yılından itibaren MEB  Özel Okullar Bölümüne bağlı 3-5 yaş gurubu çocuklarına okul öncesi eğitim-öğretim veren kurum olarak hizmete devam etmektedir.

Alibeyköy, Karadolap Mah, Neşeli Sokak No:2 34065 Eyüpsultan/İstanbul  adresinde konumlanmıştır.

Eğitim hizmetinde gösterdiği başarılı çalışmalar, alanında uzman akademik kadrosu ile kısa sürede veli güveni ve memnuniyetini sağlayarak büyümeye devam etti. Kuruma yapılan kontenjan fazlası başvurulara da hizmet vermek amacıyla 2013 ve 2016 da yeni şubeler açıldı.

AY KOLEJİ KAMPÜSÜ

Okul öncesi kurumlarda elde dilen deneyim ve başarı sonucu, veli talepleri de değerlendirilerek aynı kurucuya bağlı AY Koleji, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında, Okul Öncesi, İlkokul ve Anaokulu ile eğitim öğretime başladı. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında da, Anadolu Lisemiz (hazırlık sınıfı bulunan) açıldı.

Barbaros Hayrettin Paşa Mah.1058 Sokak, No:40 Küçükköy Gaziosmanpaşa/İstanbul adresinde konumlanmıştır.

Özel AY Eğitim Kurumları T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne bağlı özel okullar statüsündedir. Okulumuz, Türkiye Özel Okullar Derneği üyesidir.

OKULLARIMIZIN KURULUŞ TARİHLERİ: Çağdaş AYDEDE Anaokulu 1998, AY Koleji İlkokulu 2014, AY Koleji Ortaokulu 2014, AY Koleji Anadolu Lisesi 2018 yılında açılışı yapıldı.

ALAN: AY  Koleji kampüsünde; İlk ve ikinci katta spor tesisleri, kafe, yemekhane, laboratuvar, kütüphane, sanat, teknoloji, robot ve yaşam atölyeleri; zemin kat ve birinci katta derslikler bulunmakta. Kampüste; 6.000 m2 kapalı alanı ve 4.500 m2 açık alanı ve yüksek tavanlı ortalama 40 m2 derslikleri ile öğrenciye verilen değer her alanda hissedilmekte.

KONTENJAN: AY Koleji 800 kişilik kampüsü ve Çağdaş Aydede Anaokulu 150 kişilik kampüsünde eğitim öğretim standartlara uygun donanımda sağlanmakta.