ŞEHİRDE MATEMATİK

Okul: AY'DA; HER DERSTEN BİR PROJE... Kategori: , Etiketler: ,

ŞEHİRDE MATEMATİK

Özel AY Koleji Matematik Bölümü liderliğinde ve GOPAŞ işbirliği ile yürütülen "ŞEHİRDE MATEMATİK FİKİR PROJESİNDE”; Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Bölgesinin Analitik Raporu veri olarak ele alınmıştır. Matematik uygulamaları ile «ŞEHİRDE MATEMATİK FİKİR PROJESİ»; 5., 6. ve 7 sınıf 31 öğrenciden oluşan proje ekibi tarafından yapılandırılmıştır.

Maketlerin animasyonunu paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

ÖZEL AY KOLEJİNDE MATEMATİK UYGULAMALARI İLE PROJE YAPILANDIRILIR VE YAPILANDIRILMIŞ ÖĞRENME GERÇEKLEŞİR.

ŞEHİRDE MATEMATİK FİKİR PROJESİ RAPORUMUZ:

Projemizin temeli Ağustos 2018 de atıldı.

PROJE ÖZETİ:

PROJE ÖZETİ: Özel AY Koleji Matematik Bölümü liderliğinde ve GOPAŞ işbirliği ile yürütülen «ŞEHİRDE MATEMATİK FİKİR PROJESİNDE”; Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Bölgesinin Analitik Raporu veri olarak ele alınmıştır. Matematik uygulamaları ile fikir projesi yapılandırılmıştır.

«ŞEHİRDE MATEMATİK FİKİR PROJESİ»; 5., 6. ve 7 sınıf 31 öğrenciden oluşan proje ekibi tarafından yürütülmüştür. Her sınıf düzeyinde bir fikir projesi oluşturulmuş ve «GOPAŞ Kentsel Dönüşüm Bürosu» yönetiminin mimari desteği ile animasyonlar hazırlanmıştır.

AY Kolejinin Matematik atölyesinde maket olarak esere dönüşmüştür. 27 Mayıs 2019 da GOP Kentsel Dönüşüm Bürosunda; «Proje Ekibi Öğrenciler» tarafından sunum, animasyon ve maket açılış töreninde paylaşılmıştır.

Proje Videolar

Yorum Ekle