Satranç Turnuvası

Ay Okulları geleneksel ilkbahar turnuvası 5 -9 Haziran haftası başlıyor...
Öğrencilerimizin sanat ve spor alanlarında ilgi alanlarını keşfetmeleri, hobi edinmeleri, spor ve sanat alanlarında entellektüel izleyici-katılımcı olmalarını destekleyen, AY'da sanat-spor turnuva sezonunumuz
5-6 Haziran günlerinde ilkokul ve ortaokul ögrencilerimizin katılımları ile "satranç turnuvası" ile başlıyor.

Problem çözme becerisi, strateji geliştirme, zaman yönetimi gibi becerileri kazandıran satranç dersleri bütün bir yıl süresince öğrencilerimizin yoğun ilgi duydukları derslerden birisi olmakta.
Öğrencilerimizin derslerde öğrendikleri oyun kurallarını ve keşfettikleri oyun stratejilerini şimdi okul turnuvasında katıldıkları maçlarda gösterme vakti!!Turnuvaya katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.