Ay Kolejinde yeni eğitim öğretim yılı başladı.

06.09.2021 de Ay Koleji, yeni eğitim öğretim yılına tüm pandemi önlemlerini alarak, eğitimci kadromuz ve idari personelimizin aşılarını tamamlayarak başladı. Tüm öğrencilerini yeni eğitim ve öğretim yılında umut ve çoşkuyla kucaklayan kolejimiz, yeni dönem için tüm hazırlıklarını tamamladı. Önümüzdeki yıla daha güçlü eğitim daha mutlu çocuklar daha kaliteli hizmet için uzun zaman hazırlandık.

Ay Koleji olarak okulumuzun koridorlardaki çocuk seslerini, ortaokul ve lise öğrencilerimizin şakalarını, gözlerindeki ışığı ve enerjilerini çok özlemiştik. İşte bu özlemlerle, coşkulu neşemizle yeni eğitim yılına başlıyoruz.

Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve Ay Koleji ailesine hayırlı olmasını dileriz.

"Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz güneşli günler... "diyen büyük şair Nazım Hikmet Ran sözleriyle noktalayalım.