AY KOLEJİ Okul Servisinde "İletişim ve Pandemi Tedbirleri" Semineri yapıldı.

13.09.2021 Pazartesi günü saat 10:30 da Ay Koleji Kampüsü Mustafa Kemal Konferans Salonunda okul servisi şoförleri ve hosteslerine "İletişim ve Pandemi Tedbirleri" semineri verildi.  Interaktif seminere katılım ve ilgi yüksekti.

Bu seminerde; Okul servis şoförlerinin hizmet verdiği yaş grubuna ait gelişim dönemleri özelliklerinin tanıtıldı. Öğrenci, öğretmen, veli ile servis şoförleri arasında iletişim dil birliği ve işbirliğinin sağlanma adımları belirlendi.  Servis kurallarının belirlenmesi ve uyulmasının önemi açıklandı. Servis şoförlerinin olursa öfke ve çatışma yönetimi konusunda bilinçlenmeleri sağlandı. Covid-19 Pandemi tedbirlerine ve TSE Hijyen Okul kurallarına uygun davranmaya önem verilmesi önemle tanımlandı.

Özel AY Okullarının paydaşları ile güç birliği; güçlü iletişim ve sağlık odaklı tutum bu alanda da yapılandı.