Özel Ay Okullular 2020 LGS Sonuçlarının Başarısını Heyecanla Kutluyor….

Özel AY Kolejli 8. sınıf öğrenciler 16 Temmuz 2020 Perşembe günü açıklanan LGS sonuçlarına göre büyük başarı elde ettiler. Öğrencilerimizin bu sürecin ilk günlerinde, Ekim 2019 daki Türkiye Geneli deneme sınavda aldıkları %likler(Sarı) ve LGS 2020 de aldıkları % likler (Mavi) karşılaştırmalı olarak verilmiştir. Görüldüğü gibi öğrencilerimizin neredeyse tamamı yıl boyu yaptığımız yüz yüze ve uzaktan eğitim çalışmalarıyla % lik dilimlerini ilerletip başarılı sonuçlar aldılar. İstanbul'un en iyi Fen ve Anadolu liselerine yerleşecek % liği olan öğrencilerimizin çokluğu grafikten görülmektedir. Ayrıca öğrencilerimizin yaklaşık %50 sinin Merkezi yerleştirmeyle öğrenci alan bir okula yerleşebilecek kadar iyi dilim aldığını da grafikten görmekteyiz. "Bir başarı bin başarı getirir" diyen AY Okullarında başarı bir gelenektir, başarı kendini aşmaktır.

Özel AY Kolejinde Başarı, Başladığın Yerde İleride Olmaktır...