Ayda Sanat ve Spor

AY OKULLARI Koleji Spor Okulu ve AY OKULLARI Koleji  Spor Kulübü, bilimsel olarak oluşturulan spor eğitim programlarıyla çocukları ve gençleri sağlıklı bir spor ortamında yetiştirmeyi, onların spordaki yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlar. AY OKULLARI Kolejinde öğrencilere sunulan imkânlar onları spor yapmaya yönlendirir ve her öğrenci tüm alanlardan yararlanır.

Okul takımları, alanında uzman ve deneyimli kadrolarla çalışırlar. Her öğrencinin ilgi ve yetenekleri değerlendirilir. Sonuçlara göre kulüp sporcuları ve takımlar oluşturulur. Öğrencilere AY OKULLARI Koleji Spor Kulübü bünyesinde lisanslı sporcu olma imkânı sağlanır. Yüzme branşımız ülke çapında resmi ve özel yarışmalara katılan şampiyon öğrenciler yetiştirmektedir. Öğrenciler her yıl kazandıkları pek çok dereceyle sportif başarılarını artırmaktadır.